Φοβερός! Παγκόσμιο ρεκόρ για μία ακόμα φορά στα push ups- Video*

0
720

Φοβερός! Παγκόσμιο ρεκόρ για μία ακόμα φορά στα push ups- Video

O Carlton Williams ένας αθλητής κατάφερε να κάνει συνολικά 2.220 push ups σε μία ώρα και να πάρει το πολυπόθητο παγκόσμιο στέμμα στο Μάργκαρετ Ρίβερ στα νοτιοδυτικά της Δυτικής Αυστραλίας.

Ο απίστευτος 50χρονος πέτυχε το νέο ρεκόρ στις 25 Ιουλίου, σπάζοντας προηγούμενο ρεκόρ δικό του και πάλι με 1874 push ups σε μία ώρα, από τον Ιανουάριο του περασμένου έτους.

Η τρίμηνη προπόνηση που έκανε απέδωσε και τελικά κατάφερε να ανταποκριθεί και σε αυτήν την πρόκληση

«Δεν αισθάνομαι πραγματικά πολύ πόνο, γιατί μετά από λίγη ώρα το συνηθίζεις, ο τραυματισμός στον ώμο μου είναι το μεγαλύτερο πρόβλημά μου» δήλωσε ο Carlton.

Ο Carlton, επιχείρησε το ρεκόρ μπροστά από ένα πλήθος που ζητωκραύγαζε σε ένα τοπικό γυμναστήριο, και όπως δήλωσε αισθάνθηκε αποφασισμένος να νικήσει το ρεκόρ push-ups, όταν το είδε σε ένα βιβλίο της βιβλιοθήκης.

Το “Παγκόσμιο Ρεκόρ Γκίνες” επιβεβαίωσε την επίτευξη του κ Williams στην ιστοσελίδα του την Τρίτη.
«Τα πιο πολλά push ups σε μία ώρα είναι 2.220 και επιτεύχθηκε από τον Carlton Williams (Ηνωμένο Βασίλειο) στο Μάργκαρετ Ρίβερ, Δυτική Αυστραλία, Αυστραλία, στις 25 Ιουλίου 2015,” έγραψε η επίσημη ιστοσελίδα. Ο κύριος Williams έσπασε το δικό του προηγούμενο ρεκόρ των 1.874 push ups ».