in

Ηοτ και οχι μονο !!! Οι προστυχιές που κάνει στο sex κάθε ζώδιο!!

Δείτε :

zeygari-700x460

Οι… πpoστυχιές που κάνει στο $ex κάθε ζώδιο!!

Κάθε ζώδιο φέρει ορισμένα χαρακτηριστικά, αυτά που συχνά συμβουλεύεσαι για να δεις αν ταιριάζεις. Όταν, μάλιστα, η κουβέντα πάει στο… κρεβάτι, φανταζόμαστε ότι θες να γνωρίζεις και πόσο πρόθυμο μπορεί να γίνει το κάθε ένα για νέες $εξουαλικές περιπέτειες!

Κριός

(21 Μαρτίου έως 19 Απριλίου)

Οι Κριοί είναι γνωστοί για την αγάπη τους για την περιπέτεια και την προθυμία τους να δοκιμάζουν νέα πράγματα. Έτσι στο κρεβάτι, λίγο πολύ τα πάντα περιλαμβάνονται στο μενού. Στο μοναδικό πράγμα που θα πει όχι ένας Κριός, είναι η μονοτονία. Αν θέλεις να είσαι σαν το νεκρό ψάρι ή να κάνεις τα ίδια ξανά και ξανά, βρες έναν διαφορετικό παρτενέρ.

Ταύρος

(20 Απριλίους έως 21 Μαΐου)

Ο Ταύρος θα κάνει πολύ ιδιαίτερα και ξεχωριστά πράγματα στο κρεβάτι, αλλά μόνο αν το προτείνει εκείνος. Καλή τύχη στην προσπάθεια σου να τον κάνεις να δοκιμάσει κάτι καινούριο, αν ήταν δική σου ιδέα πρώτα. Σ’ αυτό που είναι αδιάλλακτος, είναι πως πρέπει να αισθάνεται εκείνος υπεύθυνος για ό,τι συμβαίνει στο κρεβάτι.

Δίδυμοι

(22 Μαΐου έως 21 Ιουνίου)

Ω, καλά είσαι! Καλύτερα να αναρωτιέσαι τι ΔΕΝ θα έκανε ένας Δίδυμος… Οι Δίδυμοι είναι παθιασμένοι και παιχνιδιάρικοι εραστές, που πάντα επιδιώκουν να ανακαλύψουν κάτι καινούριο. Είναι τόσο ενθουσιώδεις και θετικοί, που για να τραβήξουν κόκκινη γραμμή σε κάτι (ή να θέσουν περιορισμούς) πρέπει να πρόκειται για κάτι πολύ σοβαρό ή αρκετά επιθετικό.

Καρκίνος

(22 Ιουνίου έως 22 Ιουλίου)

Ο Καρκίνος χαρακτηρίζεται από την αγάπη και τη φροντίδα που δείχνει στον σύντροφο του σε σχέση με οποιοδήποτε άλλο ζώδιο. Επομένως, δεν υπάρχουν πολλά που ο Καρκίνος δεν θα έκανε για τον κατάλληλο σύντροφο – αλλά δεν θα είναι κι αυτός που θα τα προτείνει. Εστιάζει στο να κάνει τον/τη σύντροφο του ευτυχισμένο/η, επομένως θα τον προκαλεί και θα τον διεγείρει ό,τι προκαλεί και διεγείρει εσένα, εφόσον έχετε αναπτύξει μία συναισθηματική σύνδεση μεταξύ σας πρώτα.

Λέων

(23 Ιουλίου έως 22 Αυγούστου)

Ο Λέων, χωρίς καμία αμφιβολία, είναι ο καλύτερος παρτενέρ στο $exting που είχες ποτέ. Η επιθυμία του να βρίσκεται στο κέντρο της προσοχής, τους κάνει επιδειξίες εκ φύσεως. Έτσι, λατρεύουν να επιδεικνύουν τον εαυτό τους και τα προσόντα τους, ώστε να τραβάνε την προσοχή του συντρόφου τους σε όλη τη διάρκεια της ημέρας. Επιπλέον, το να γνωρίζουν ότι όλες οι βρώμικες και πονηρές σκέψεις που κάνεις από το πρωί μέχρι το βράδυ έχουν εκείνους για πρωταγωνιστή, είναι απλά όνειρο γι’ αυτούς.

Παρθένος

(23 Αυγούστου έως 22 Σεπτεμβρίου)

Οι Παρθένοι δεν είναι τολμηροί εραστές. Εάν ψάχνεσαι να πειραματιστείς, σ’ αυτήν την περίπτωση η επιθυμία σου δεν θα πραγματοποιηθεί. Ωστόσο, άφησε να εννοηθεί πως είναι κάτι περισσότερο απ’ ό,τι φτιαγμένοι γι’ αυτό, όντας πάρα, πάρα πολύ καλοί σε όσα προτίθενται να κάνουν. Όπως και οτιδήποτε άλλο στη ζωή του Παρθένου, έτσι και για το $εξ, έχει κάνει μεγάλη έρευνα στη Google ψάχνοντας και βρίσκοντας τον τρόπο για το πώς να αγγίξει την τελειότητα. Και δεν θες να τους αμφισβητήσεις γι’ αυτό…

Ζυγός

(23 Σεπτεμβρίου έως 22 Οκτωβρίου)

Οι Ζυγοί έχουν τέτοιες εξαιρετικές ικανότητες όταν συναναστρέφονται με άλλους, που δεν χρειάζεται να προσπαθήσουν και πολύ για να τραβήξουν πάνω τους την προσοχή ή να κερδίσουν την αφοσίωση. Οι πιθανότητες εδώ, είναι πως έχουν ήδη ακούσει καλά σχόλια για το $εξ που κάνουν, το οποίο είναι το κλασικό και απλό $εξ, έτσι ώστε να μην έχουν την επιθυμία ή την ανάγκη να πάνε πέρα από αυτό. Θα κατέβουν για στoματικό, αλλά δεν πρόκειται να σε φιλήσουν μετά.

Σκορπιός

(23 Οκτωβρίου έως 22 Νοεμβρίου)

Ο Σκορπιός μπορεί να κάνει το καλύτερο $εξ στο ζωδιακό κύκλο εάν ο συγκεκριμένος Σκορπιός που βγαίνεις, έχει μάθει να ελέγχει τον εγωισμό του, τόσο ώστε να μην κατατάσσεται στα αρνητικά του και σε ξενερώνει. Το $εξ του είναι ο τέλειος συνδυασμός μεταξύ αισθησιακού και επιθετικού σε-κολλάω-στον-τοίχο-και-τα-βλέπεις-όλα και πάντα έχει τον τρόπο του για ό,τι είδος $εξ κι αν προτιμάς. Αν θελήσεις να είσαι ο «κυρίαρχος» του; Ούτε να το συζητάς.

Τοξότης

(23 Νοεμβρίου έως 21 Δεκεμβρίου)

Οι Τοξότες σχεδόν πάντα έχουν μία έφεση προς τα… πίσω. Πιθανόν να το ξεκινήσει σαν αστείο, αλλά… κάπου ενδιάμεσα στις γραμμές κρύβεται ένα πραγματικό ενδιαφέρον και μια επιθυμία να ενδώσεις. Εάν είσαι με Τοξότη, δώσε προσοχή.

Αιγόκερως

(22 Δεκεμβρίου έως 20 Ιανουαρίου)

Οι Αιγόκεροι είναι οι πιο σεμνότυφοι του ζωδιακού κύκλου. Δεν είναι ότι δεν θα δοκιμάσουν τίποτα, αλλά θα το κάνουν με επιπόλαιο τρόπο, μόνο και μόνο για να μπορούν να καυχηθούν γι’ αυτό αργότερα. Ο μόνος τρόπος να τους κάνεις να χαλαρώσουν στο κρεβάτι και να το απολαύσετε, είναι να αφήσεις κάποιον υπαινιγμό για το πόσο καλός/ή ήταν ο/η πρώην σου (απαίσια συμβουλή, αλλά στα δύσκολα χρειάζεται). Η ανταγωνιστικότητα τους θα ξυπνήσει αμέσως μέσα τους και ξαφνικά θα λατρέψουν να κάνουν όσα μέχρι πριν λίγο σνόμπαραν.

Υδροχόος

(21 Ιανουαρίου έως 18 Φεβρουαρίου)

Ξέχασε τα περί κυριαρχίας και υποταγής με έναν Υδροχόο, αλλά μείνε κοντά του γιατί πραγματικά νοιάζεται πάρα πολύ για την ευχαρίστηση του συντρόφου του. Επίσης, πάντα ανταποδίδουν.

Ιχθύες

(19 Φεβρουαρίου έως 20 Μαρτίου)

Οι Ιχθύες είναι δημιουργικές ψυχές που «χρωματίζουν» πέρα από τα όρια του κρεβατιού. Μερικές φορές είναι απλοί και λιτοί στον αισθησιασμό τους, προτιμώντας πράξεις που δίνουν έμφαση σε μια βαθύτερη και συναισθηματική σύνδεση – αλλά πάντα θα προσθέσουν τη δική τους πινελιά για να διαφοροποιήσουν κάθε τι συνηθισμένο. Αν και δεν είναι τολμηροί ή εξτρεμιστές, τυχαίνει να φιλάνε καλύτερα απ’ όλα τα ζώδια.

Το βρήκαμε εδώ

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Διαβαστε εδω…Το πρόγραμμα, οι ομάδες και οι οδηγοί

Διαβαστε εδω…Η Amanda Strachan μας δείχνει το κορμί της με μαγιώ στα Ελληνικά νησιά του Αιγαίου